Kodi i produktit: 35500128

pikët: 14.00

ALL 3.067,20

75 kapsula

 

 

 

Përzierje kafeje 100% Arabike, shprehje e kafesë klasike italiane, për klientë veçanërisht kërkues.
Aromë intensive, shije e butë dhe delikate, me përmbajtje të ulët kafeinë e pasuruar me ekstraktin e çmuar të Ganoderma lucidum (Reishi) (200 mg për kafe) mund të kontribuojnë në një zgjim energjik të shqisave dhe në përmirësimin e proceseve oksiduese.
75 kapsula në pako me nga 5

Fusni kapsulën në makinën e kafesë dhe më pas vazhdoni normalisht.