• 2.jpg

 

Kush jemi ne

"Kam krijuar një mjedis ku ecja përpara është e mundur vetëm duke mësuar të ndihesh të tjerët..."

                                                             Giorgio Burgalassi (CEO Snep)                                                           

 

Snep S.p.A. lindi në vitin 2014 nga një idé e Giorgio Burgalassi, i cili, pas një kariere të shumëvjeçarshme si rrjetbues profesionist dhe pas arritjes së niveleve të larta të suksesit brenda organizatave ndërkombëtare, vendos të themelojë SNEP, një kompani 100% Made in Italy që vepron në sektorin e mirëqenies së personit në 360°.

 

Ne prodhojmë dhe komercializojmë produkte shumë cilësore në këto fusha:

- USHQIMI (Suplemente, Zëvendësues të vaktit, Ushqim)

- KUJDES PERSONAL (produkte bukurie, kozmetikë dhe make-up)

- KUJDES AMBIENTAL (zgjidhje probiotike shumëfunksionale)

 

Distribuojmë produktet tona përmes shitjes direkte (përmes një rrjeti përfaqësuesish, në përputhje me ligjin 173/2005), ofruar kështu një MUNDËSI BIZNESI konkrete për këdo që dëshiron të afrohet në realitetin tonë si një distribuues i pavarur.

 

Jemi një kompani e regjistruar në Avedisco (Asocacioni Italian i parë që përfaqëson dhe mbrojtë entitetet më të rëndësishme industriale dhe tregtare italiane dhe të huaja, që përdorin Shitjen Direkte në shtëpi si metodë distributive për produktet/shërbimet e tyre), duke vepruar në sektorin e mirëqenies dhe integrimit, që, në vitet e fundit, ka arritur të krijojë bilancin e shitjes më të lartë.

 

Në vitet 2021 dhe 2022, Instituti Gjerman i Cilësisë (ITQF) na ka përfshirë në mesin e 600 Kompanive italiane me normën më të lartë rritjeje.

 

Produktet tona janë studiuar dhe formuluara për të përmbushur standardet më të larta. I prezantojmë ato në treg vetëm pas një procesi të gjatë validimi, që vërteton efikasitetin dhe cilësinë e tyre. Bashkëpunojmë me mjekët më të mirë, nutricionistët, sportistët dhe specialistët e fushës.

 

SNEP, Zgjidhja Juaj për Mirëqenie.