• 3.jpg

 

Shkenca dhe kërkimi

Snep SpA është një nga pak kompanitë italiane në fushën e Marketingut në Rrjet që ka investuar për të siguruar që të gjithë produktet e saj të jenë ndër më të mirat në treg për mirëqenien dhe të përputhen me rregulloret e BE-së dhe ligjet italiane. Në çdo gjë që bëjmë, kemi vendosur standarde të larta për sigurinë, garancinë dhe efikasitetin.

 

Laboratorët ALIVEDA nën udhëzimin e Dr. Maico Polzella janë pjesa shkencore e shoqatës sonë që nxjerr njohuritë e thelluara mbi bimët mjekësore dhe esencat nga natyra, duke na ofruar formulime të produkteve të jashtëzakonshme dhe të interesit të sigurt.

Përpjekja për të arritur tek produkti përfundimtar përfshin një punë jo e dukshme nga jashtë; është një studim kompleks dhe i kujdesshëm për të arritur më të mirën, i ndjekur në mënyrë të vazhdueshme nga stafi ynë mjekësor për të arritur standarde cilësore të prodhimit mbi mesataren e tregut.

Produktet tona, si zëvendësuesit e vaktit për kontrollin e peshës ashtu edhe suplementet ushqimore, janë krijuar dhe formuluara për të sjellë ndihmë substanciale klientëve tanë në përditshmërinë e tyre.

 

Kujdesi për cilësinë nuk duhet të prekë çmimet që, megjithatë, i konsiderojmë të interesante në fushë, duke u bërë kryesisht nga prodhimi ekskluzivisht italian.

Një vëmendje e veçantë do t'i kushtohet nga Snep shijes së çdo produkti, me ndihmën e njerëzve të përkushtuar në këtë shërbim po arrijmë të krijojmë produkte vërtetë mbi mesatare në cilësi.

Duke shfletuar në këtë faqe, klienti ynë do të gjejë përshkrimin e plotë të çdo produkti që mund të jetë i dobishëm për njohuritë e nevojshme për përdorimin e tyre.