Kontakte

Të nevojitet informacion? Plotëso formularin e mëposhtëm dhe një person përgjegjës do të të kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

 
 

SNEP SHPK

Njesia Bashkiake, 7. Rr. “Sali Budka” - Tirana


Email

info@snep.al


Telefon suporti me distributorin

+355692033624