Kodi i produktit: 35500126

pikët: 14.00

ALL 2.469,60

30 qese prej 6 gr

 

 

 

Ne çdo moment te dites secili nga ne ndjen nevojen per tu furnizuar me energji: dhe eshte pikerisht ky momenti u duhur per te shijuar Cappuccino SNEP.
Perberesit e saj e bejne kete suplement nje pije mjaft te mire, me kafe dhe qumesht, e cila mund t’iu ndihmoje per tu mbushur me energji fizikisht dhe psikologjikisht. Perberesit e saj ndihmojne ne mirefunksionimin dhe mireqenien e trurit, ne mikroqarkullim (rendesa e kembeve) dhe mund te veprojne si mbeshtetes-tonik per lodhjen fizike.Me paketimin praktik ne qese Cappuccino SNEP mund ta kesh kudo dhe kurdo. 

Tretni permbajtjen e nje qese ne uje te ngrohte, 1 here ne dite. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.