Kodi i produktit: 35500189

pikët: 10.00

ALL 2.240,40

30 qese prej 4 gr

 

 

 

Ginseng i tretshem Snep eshte nje suplement me baze Ginseng pluhur dhe ekstrakte te Ganodermes.

Tretni ne uje permbajtjen e nje qese ne uje te ngrohte. Nese deshironi mund te shtoni sheqer ose embelsues. Keshillohen 2-4 qese ne dite.