Kodi i produktit: 35590165

pikët: 20.00

ALL 12.883,20

• 3kuti me 75 qeska kapsulë kafeje me Ganoderma

 

 

 

Me blerjen e paketës promocionale, paguani kafenë dhe merrni falas makinën që ju mbetet në pronësi pa detyrimin e blerjeve mujore, me vetëm 20 €.
Në fakt, me blerjen e 3 konfeksioneve të kapsulave të kafesë me ekstraktin e çmuar të Ganoderma lucidum, do të merrni një makinë kafeje ekstres "1ESPRESSO" që shihni në fotografi.
Makina është prodhim i ri dhe gëzon 2 vite garanci.
• 3 kuti prej 75 qeska kapsulë kafeje me Ganoderma.
• Makinë Snep mod. "1ESPRESSO" (shih fotografinë)

Fusni kapsulën në makinën e kafesë dhe më pas vazhdoni normalisht.