Kodi i produktit: 35500127

pikët: 14.00

ALL 2.419,20

30 qese pre 5.2 gr

 

 

 

 Mokaccino Snep eshte nje suplement me baze kafeje pluhur, qumeshti dhe kakao, me ekstrakte te Ganoderma, Rosa Canina, Bacopa, Centella e Rhodiola.

Tretni permbajtjen e nje qese ne uje te ngrohte, 2 – 4 here ne dite. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.