Merrni pjesë në eventet Snep dhe zbulo të gjithë potencialin e aktivitetit tonë


Snep European Convention Riccione 2022


Eventi do të mbahet me09/12/2022 në orën09:00

 

Presso Riccione

 

KONVENTA EVROPIANE SNEP RICCIONE 2022

Në Palariccione - Palazzo dei Congressi Riccione
Via Virgilio, 17, 47838 Riccione RN
Tel 0541 474200

2 ditë trajnim Snep

Bileta 25 € (hyrja e vetme në event, për pagesë online me kartë)

Programi i ngjarjes:
E premte 9 dhjetor 2022
Nga ora 15:00 deri në 19:00 regjistrimi paraprak

E shtunë 10 dhjetor 2022
08.00 Fillimi i Regjistrimeve
Ora 10:00 Fillon puna
Ora 18.00 Përfundimi i punimeve

Ora 21:00 Darka Gala për t'u kualifikuar me 3000PV (PVP + PVG) në tetor 2022
në disko Cocoricò në Riccione

e diel 11 dhjetor 2022
Ora 09.00 Fillimi i punimeve
Ora 18.00 Përfundimi i punimeve

Një shërbim parkimi për fëmijë do të jetë aktiv për të dyja ditët
që mund të rezervoni në këtë adresë:
https://babyparking.mysnep.com

 

Për t'u regjistruar për eventet speciale të Snep, duhet të jesh i regjistruar.