"Kam krijuar një mjedis ku shkojmë vetëm në një mënyrë, nëpërmjet mësimit për të ndihmuar të tjerët..."

Giorgio Burgalassi (CEO i Snep)

 

Snep S.p.A. lindi në vitin 2014 nga një intuitë e Giorgio Burgalassi, i cili pas një karriere të gjatë si rrjetëtar profesionist dhe pas arritjes së niveleve të larta të suksesit brenda organizatave ndërkombëtare, vendosi të themelonte SNEP, një kompani italiane që vepron në sektorin e mirëqenies së personit në 360 gradë.

 

Ne prodhojmë dhe komercializojmë produkte të shkëlqyera në fushat e mëposhtme:

  • USHQIMI (suplemente ushqimore, zëvendësues të vaktit, ushqime)

  • KUJDES PËR PERSONIN (produkte bukurie, kozmetikë dhe makeup)

  • KUJDES PËR MJEDISIN (zgjidhje probiotike të shumëpërdorshme)

Ne shpërndajmë produktet tona përmes shitjes direkte (përmes rrjetit të përfaqësuesve, sipas ligjit 173/2005), duke ofruar kështu një MUNDËSI BIZNESI konkrete për këdo që dëshiron të hyjë në realitetin tonë si një distributor i pavarur.

 

Jemi kompania e regjistruar në Avedisco (Shoqata italiane e parë që përfaqëson dhe mbrojt rrjetat industriale dhe komerciale më të rëndësishme, italiane dhe të huaja, që përdorin shitjen direkt në shtëpi si metodë shpërndarjeje të produkteve/shërbimeve të tyre), të cilës i dedikohemi sektorit të mirëqenies dhe integrimin që, në vitet e fundit, ka arritur të realizojë të ardhura rekord.

 

Në vitet 2021 dhe 2022, Institutit Gjerman për Cilësi (ITQF) na ka renditur në mesin e 600 Kompanive italiane me rritjen më të lartë.

 

Produktet tona janë studiuar dhe formuluara për të respektuar standardet më të larta. Ne i prezantojmë ato në treg vetëm pas një procesi të gjatë validimi, që dëshmon efektivitetin dhe cilësinë e tyre. Ne bashkëpunojmë me mjekët, nutricionistët, sportistët dhe specialistët më të mirë të fushës për të arritur këtë.

 

SNEP, Zgjidhja juaj për Mirëqenien.

 

 
Bashkohuni me ne
Bashkohuni me ne

Bëhu përfaqësues